Búvár tanfolyam

Tanfolyamaink kis csoportokban, az egyéni igényekhez alkalmazkodva gyorsan és hatékonyan zajlanak, így akár két és fél hét alatt is elvégezhetőek. Csapatom tagjaival együtt arra törekszünk, hogy tanulóink számára ez a sport ne a fizikai erőnlétről, hanem a kikapcsolódásról szóljon. 10 éves kortól bárki fokozott biztonsági körülmények között elsajátíthatja a búvárkodás elméletét és gyakorlatát. 10 től 15 éves korig juniorbúvárokat képzünk, 15 év felett felnőtt búvárokat. Képzéseket indítunk a kezdő szinttől egészen a merülésvezetői szintig.

Fokozatok:

 • Kezdő nyíltvízi búvár

  (Open Water Diver)

 • Haladó búvár

  (Advanced Diver)

 • Mentőbúvár

  (Rescue Diver)

 • Merülésvezető

  (Divemaster)

A végzett hallgatók a sikeres elméleti és gyakorlati vizsga letétele után nemzetközi fényképes búvárigazolványt kapnak, mellyel a világ bármely részén végezhetnek merüléseket tudásszintjüknek megfelelően.


Feltételek:

Biztos úszástudás

Betöltött 10. életév

Orvosi alkalmassági igazolás (közös külön fül-orr gégészeti vizsgálat)

Jelentkezés

Tanulj nálunk búvárkodni, legyél csapatunk tagja! Munkánk eredményességére bizonyíték a több száz nálunk végzett elégedett búvár, akiknek már sikerült meghódítaniuk a víz alatti világot. A tanfolyam díja magában foglalja az elméleti oktatást tankönyvekkel együtt, nemzetközi regisztrációt és a vizsga díját, a medencés gyakorlati foglalkozásokat és a nyílt vízi merüléseket, valamint a teljes felszerelés használatát a tanfolyam ideje alatt A képzések után lehetőség van arra, hogy szervezett kirándulásokat tegyenek a sokak számára örökre felfedezetlenül maradó tengerek csodálatos élővilágában.