Ipari búvárok

Cégünk 2003-óta a sportbúvároktatás mellett ipari munkát is végez.
A felszereléseink minőségének és mennyiségének folyamatos fejlesztése mellett nagy gondot fordítunk szakmai továbbképzésünkre is. Mostanra elértük, hogy munkáink elvégzéséhez számos speciális- köztük több saját fejlesztésű berendezés áll rendelkezésünkre. Csapatunk nem ismer lehetetlent, soha nem a kifogást, hanem a megoldást keresve dolgozza ki a legjobb technológiát az adott feladathoz.
A felkészültségünk bizonyítéka a már meglévő referenciáink. Hosszú lenne felsorolni az általunk elvégezhető ipari búvármunkák széles skáláját, ezért mindenkinek azt ajánljuk, hívjon minket bátran, ha bármilyen nemű víz alatti feladat megoldására vár. A szakma hitelességének megőrzése érdekében 2008-tól az Ipari Búvárok Országos Szövetségének ( IBOSZ ) tagjainak sorába léptünk. Ig.sz.: PTM 081016

Információ

Magyarországon csak olyan búvár végezhet víz alatti munkát (Ipari és ipari jellegű búvármunkát) aki rendelkezik a megfelelő végzettséggel!

pari és ipari jellegű búvármunkáról (víz alatti búvármunkáról) csak az állíthat ki számlát aki elvégezte a „Közlekedési és vízépítő búvár“ vizsgát! A fent említett intézkedés megtalálható: Magyar Szabvány (MSZ 20358).
Aki nem ennek megfelelően jár el, az ellen az Ipari Búvárok Országos Szövetsége (IBOSZ) jogi úton lép fel!